Inrichting woning

Inrichten van een volledig gerenoveerde woning. Keuken in Wit laminaat & marmer met toestellen & aansluitingen, trap met witgelakte trapbomen en eiken treden, dressing op maat voor de slaapkamer en super-gangmeubel. Alles met de nodige aandacht, goede communicatie en fijne afwerking!

Meer foto's

Tuinlounge in thermowood Ayous

Deze tuinlounge met opslagruimte is opgebouwd volgens de principes van de skeletbouw en buiten afgewerkt met Thermowood Ayous. Met aandacht zodat de houtlijnen overal doorlopen om een strak en modern uiterlijk te krijgen. Het dak is afgewerkt met een EPDM-doek en de nodige hellingsgraad.

Meer foto's

Maatkast & Leuning zolderverdieping

Maatkast in multiplex populier met ingewerkte zitbank voor de kinderen. Voor de onderste delen werd gekozen voor bakken op wieltjes om speelgoed zo snel mogelijk naar de plaats van actie te brengen! Voor de leuning werd met Yellow Pine gewerkt om een speels element te creëren dat een maximale veiligheid combineert met een mooie, lichte afwerking.

Meer foto's

Keuken in koper & beton

Dit oud herenhuis werd prachtig gerenoveerd en een geniale keuken kon niet ontbreken! Hier kunnen enkel de foto's voor ons spreken!

Meer foto's

Opbergmeubel / thermowood

Dit op maat gemaakte opbergmeubel is naast opslagplaats ook een blikvanger op het buitenterras. Het tuingereedschap en buitenspeelgoed van onze klant heeft nu een vaste plek.

Meer foto's

Maatkast / HPL

Maatkast met twee schuifdeuren (elk 2m70 hoog op 1m50 breed) in mat zwarte afwerking (HPL/laminaat). Achter elke schuifdeur zijn twee kasten voorzien met rijboringen en zwarte melamime afwerking (kanten voorzien van mat zwarte ABS van 1 mm dikte). De onderste delen van de kast zijn voorzien van greeploze lades.

Meer foto's

Barmeubel / Eik

Barmeubel afgewerkt in eik blokplaat. Dit meubel dient als ontbijtplek en verbindt het woongedeelte met de keuken. Een leuke plaats om tijdens het koken samen een wijntje te drinken!

Meer foto's

Bureaumeubel / fineer

Bureau in mat witte afwerking (HPL/laminaat) met aansluitende kast in dezelfde afwerking. Aansluitend een hoekkast in eik fineer die enerzijds dient als opbergruimte maar anderzijds voor het verhullen van technische leidingen (maar wel toegankelijk blijft).

Meer foto's

Keukenmeubel / eik

Keukenmeubel gemaakt in blokplaat eik. Voorzien van LED-verlichting en optie om licht te dimmen. Topafwerking balustrade & raamkassement in eik blokplaat.

Meer foto's

Trapwand / beuk

In deze studio was nood aan een wand die de leefruimte van de trap scheidde. Wat extra persoonlijkheid mocht ook. Et voilà!

Meer foto's

Trapleuning / staal

Eén van onze eerste opdrachten was het uitwerken en installeren van trapleuningen in het gebouw van onze energieleverancier Eneco. Bedankt voor het vertrouwen!

Meer foto's
star
star

{{ quote_text }}

{{ name }}

Lees meer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x