ProjeKt 1892

Totaalinrichting

De opdracht: Inrichten van een volledig gerenoveerde woning. Het resultaat: Keuken in laminaat & marmer, trap met witgelakte trapbomen en eiken treden en een dressing op maat voor de slaapkamer. We ontwierpen een hal die toegang tot toilet, maatkasten en kelder voorziet. Het geheel voelt aan als één harmonische kastenwand. Ontwerp door Mirko en Andries.

Kinderkamer

De opdracht: De kamer van Nona verdiende een bed, opbergmeubel en trap-naar-speelruimte. Zoveel mogelijk opbergruimte creeëren was de missie. Het resultaat: Trap die deels steunt op muur, deels hangt aan het plafond. Bed verzonken in maatkasten. De reuze-opbergers onder het bed zijn even diep als het bed zelf. Naar een ontwerp van Tomas & Sara, technisch uitgekiend en naar praktijk omgezet door Andries & Mirko.

Meer foto's

Keuken en vitrinekast in modernistische woning

De opdracht: Een keuken zoals destijds ontworpen door architect Lucien Engels, herwerken naar 2021. De originele vitrinekast opnieuw maken. Het resultaat: Witte keuken in laminaat, bovenkasten in grijs gelakt MDF en nootfineer, hoogglans. Keramisch werkblad, arctic white silk. Vitrinekast in Hondurese mahonie, met hoogglans vernist. Vitrinekast naar een ontwerp van Lucien Engels. Ontwerp keuken door Mirko en Andries, geïnspireerd door het originele ontwerp.

Meer foto's

Bureau, trap, bibliotheek

De opdracht: Christel en Raf wilden één meubel als werkplek, trap, boekenkast, doorlopend tot op het eerste verdiep. Een unieke blikvanger in hun nieuwe woning. Het resultaat: Een samenspel tussen een op maat gemaakte trap in zwartgelakt staal en gelakte franse eik, een maatbureau in gelakte eikfineer en een bibliotheekkast in open vakken, organisch opgebouwd, gemaakt in wit laminaat en eikfineer. Ontwerp door Mirko en Andries.

Meer foto's

The Master Bedroom

De opdracht: Deze zen-hemel verdiende een opbergruimtevan vloer tot nok. Een maatkast die verdwijnt in de ruimte maar tegelijk een stijlvol accent geeft. Het resultaat: Een maatkast in wit laminaat afgewisseld met kasten in eikfineer, behandeld met zwarte Chinese inkt. Een ontwerp van Mirko en Andries, in samenspraak met Elke en Kobe.

Meer foto's

Tuinlounge

De opdracht: Strakke tuinlounge met opslagruimte. Het resultaat: Een lounge opgebouwd volgens de principes van de skeletbouw, afgewerkt met Thermowood Ayous. De doorlopende houtlijnen, zorgen voor een strak en modern gevoel aan de buitenkant.

Meer foto's

Maatkast & Leuning zolderverdieping

Maatkast in multiplex populier met ingewerkte zitbank voor de kinderen. Voor de onderste delen werd gekozen voor bakken op wieltjes om speelgoed zo snel mogelijk naar de plaats van actie te brengen! Voor de leuning werd met Yellow Pine gewerkt om een speels element te creëren dat een maximale veiligheid combineert met een mooie, lichte afwerking.

Meer foto's

Keuken in koper en beton

Opdracht: Een keuken op maat uitwerken voor een beschermde woning die met de grootste zorg werd gerenoveerd. Het resultaat: Keuken in koper, laminaat met blad in beton.

Meer foto's

Badkamer

De opdracht: Voor deze badkamer had onze klant een eigen ontwerp klaar, dat wij hebben aangepast naar de praktijk, technisch en functioneel. Het resultaat: Omkasting bad in combinatie met kamerhoog opbergmeubel, aansluitend op het hellend plafond. Maatkast onder wastafel, met ingewerkte schuiven. Telkens in multiplex Polish Pine. Naar een ontwerp van Sara & Tomas, uitgewerkt door Andries & Mirko

Meer foto's

Maatkast / HPL

Maatkast met twee schuifdeuren (elk 2m70 hoog op 1m50 breed) in mat zwarte afwerking (HPL/laminaat). Achter elke schuifdeur zijn twee kasten voorzien met rijboringen en zwarte melamime afwerking (kanten voorzien van mat zwarte ABS van 1 mm dikte). De onderste delen van de kast zijn voorzien van greeploze lades.

Meer foto's

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x