ProjeKt 1892

Keuken in koper en beton

Opdracht: Een keuken op maat uitwerken voor een beschermde woning die met de grootste zorg werd gerenoveerd. Het resultaat: Keuken in koper, laminaat met blad in beton.

Totaalinrichting

De opdracht: Inrichten van een volledig gerenoveerde woning. Het resultaat: Keuken in laminaat & marmer, trap met witgelakte trapbomen en eiken treden en een dressing op maat voor de slaapkamer. We ontwierpen een hal die toegang tot toilet, maatkasten en kelder voorziet. Het geheel voelt aan als één harmonische kastenwand. Ontwerp door Mirko en Andries.

Meer foto's

Tuinlounge

De opdracht: Strakke tuinlounge met opslagruimte. Het resultaat: Een lounge opgebouwd volgens de principes van de skeletbouw, afgewerkt met Thermowood Ayous. De doorlopende houtlijnen, zorgen voor een strak en modern gevoel aan de buitenkant.

Meer foto's

Maatkast & Leuning zolderverdieping

Maatkast in multiplex populier met ingewerkte zitbank voor de kinderen. Voor de onderste delen werd gekozen voor bakken op wieltjes om speelgoed zo snel mogelijk naar de plaats van actie te brengen! Voor de leuning werd met Yellow Pine gewerkt om een speels element te creëren dat een maximale veiligheid combineert met een mooie, lichte afwerking.

Meer foto's

Opbergmeubel / thermowood

Dit op maat gemaakte opbergmeubel is naast opslagplaats ook een blikvanger op het buitenterras. Het tuingereedschap en buitenspeelgoed van onze klant heeft nu een vaste plek.

Meer foto's

Maatkast / HPL

Maatkast met twee schuifdeuren (elk 2m70 hoog op 1m50 breed) in mat zwarte afwerking (HPL/laminaat). Achter elke schuifdeur zijn twee kasten voorzien met rijboringen en zwarte melamime afwerking (kanten voorzien van mat zwarte ABS van 1 mm dikte). De onderste delen van de kast zijn voorzien van greeploze lades.

Meer foto's

Barmeubel / Eik

Barmeubel afgewerkt in eik blokplaat. Dit meubel dient als ontbijtplek en verbindt het woongedeelte met de keuken. Een leuke plaats om tijdens het koken samen een wijntje te drinken!

Meer foto's

Bureaumeubel / fineer

Bureau in mat witte afwerking (HPL/laminaat) met aansluitende kast in dezelfde afwerking. Aansluitend een hoekkast in eik fineer die enerzijds dient als opbergruimte maar anderzijds voor het verhullen van technische leidingen (maar wel toegankelijk blijft).

Meer foto's

Keukenmeubel / eik

Keukenmeubel gemaakt in blokplaat eik. Voorzien van LED-verlichting en optie om licht te dimmen. Topafwerking balustrade & raamkassement in eik blokplaat.

Meer foto's

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x