ProjeKt 1892

Vive le vélo

Bij Projekt 1892 zijn we trots op ons nieuwste meesterwerk: de op maat gemaakte tafel voor het iconische tv-programma 'Vive le Vélo'. Deze tafel is niet zomaar een meubelstuk, maar een eerbetoon aan de wielersport, ontworpen met oog voor detail en een diepe passie voor vakmanschap.

Een Ontwerp Gebaseerd op Wielerpistes

De tafel is geïnspireerd door de dynamiek en esthetiek van een wielerpiste. Met zijn gestroomlijnde vorm en elegante rondingen roept het ontwerp de snelheid en spanning van een wielerwedstrijd op. Elk element van de tafel is zorgvuldig geselecteerd om de essentie van de piste vast te leggen, van de subtiele lijnen die de baan suggereren tot de vloeiende rondingen die de beweging van de renners nabootsen.

Kleuren die Verwijzen naar de Tour de France

De kleurkeuze voor de tafel is een eerbetoon aan de iconische truitjes van de Tour de France. De levendige gele, groene, witte (met rode bollen) tinten verwijzen naar de verschillende klassementen in de Tour. Deze kleuren brengen niet alleen een visuele aantrekkingskracht, maar ook een gevoel van nostalgie en trots voor de rijke geschiedenis van de wielersport.

Maatwerk van Hoogste Kwaliteit

Bij Projekt 1892 begrijpen we dat elk detail telt. Daarom is de tafel volledig op maat gemaakt, perfect afgestemd op de wensen van 'Vive le Vélo'.  De combinatie van hoogwaardige materialen en ambachtelijk vakmanschap resulteert in een tafel die zowel duurzaam als stijlvol is.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x