ProjeKt 1892

Vive le vélo

De opdracht: Ontwerp en maak een tafel die Tour de France ademt. Het resultaat: Geïnspireerd door het motief van een wielerpiste en de kleuren van de wielertruitjes komt onze tafel. Handgelegd massief Fraké-hout in combinatie met gekleurde MDF. Daaronder een gele spetter van een stalen onderstel!

Groene marmer & Sapeli-fineer

De Opdracht: Isabelle & Kristiaan wouden hun gehele keuken renoveren naar een uitgesproken karakter. Het groene marmeren werkblad was als eerste gekozen en de keuken is ontwerpen naar deze materiaalkeuze. Het resultaat: Een keuken waar de groene marmer volledig tot zijn recht komt. Voor het hout kozen we Sapeli, hier gebruikte we zowel fineer als massief voor het latwerk. De open delen geven een gevoel van ruimte en plaatsen om eigen persoonlijke accenten aan te brengen: een bloemetje, kookboeken,...

Meer foto's

Keuken voor in de boekskes

De opdracht: Uitwerken van het idee van de klant naar een realistisch ontwerp. Het resultaat: Een technisch huzarenstuk met een geweldig resultaat. Kasten volledig in multiplex berk met een verscheidenheid aan bewerkingen & prachtige kleuren. Het werkblad in terrazzo maakt het geheel compleet.

Meer foto's

Stijlvol livingmeubel

De opdracht: Deze living een stijlvolle toets geven naar het karakter van de woning. Het resultaat: Zwart laminaat met houtnerf en een subtiele gouden tint. Het meubel gaat mooi op in het geheel en versterkt de sfeer in de woning. In de kasten is voldoende opbergruimte voorzien terwijl de hogere open delen plaats maken voor een persoonlijke toets.

Meer foto's

Bureau-inrichting

Een bureau met een uitzicht. Het bureau en kastmeubel is gemaakt uit een combinatie van multiplex polish pine en wit laminaat. Accenten worden gelegd in de ruimte door de open kasten en de witgelakte stalen leuning. De schuifdeur verbergt zich bij het openen in de wand.

Meer foto's

Keuken en vitrinekast in modernistische woning

De opdracht: Een keuken zoals destijds ontworpen door architect Lucien Engels, herwerken naar 2021. De originele vitrinekast opnieuw maken. Het resultaat: Witte keuken in laminaat, bovenkasten in grijs gelakt MDF en nootfineer, hoogglans. Keramisch werkblad, arctic white silk. Vitrinekast in Hondurese mahonie, met hoogglans vernist. Vitrinekast naar een ontwerp van Lucien Engels. Ontwerp keuken door Mirko en Andries, geïnspireerd door het originele ontwerp.

Meer foto's

Inrichting leefruimte

De opdracht: Het realiseren van het gewenste ontwerp van onze klant. Het resultaat: Een verfijnd wandmeubel met diverse technieken in verwerkt bekleed met wit HPL en zowel eik fineer als massief. Daarnaast een open scheidingswand als eyecatcher om de ruimte luchtig op te delen.

Meer foto's

Open Dressing

De opdracht: Het afsluiten van slaapkamer en het creëren van een open dressing. Het resultaat: Een laag meubel rond het trapgat, opgebouwd uit multiplex berk. De maatkasten laag houden zorgt voor de nodige luchtigheid in de ruimte. Het melkglas zorgt voor een stijlvolle toets, geeft de nodige privacy en laat voldoende licht door.

Meer foto's

ProjeKt Droomkeuken

De opdracht: De droomkeuken van onze klant realiseren. Het resultaat kwam er na enkele overleg- en ontwerprondes. De natuurlijke uitstraling van berk komt prachtig tot zijn recht in combinatie met het spierwitte werkblad en zwarte accenten.

Meer foto's

Zwevend livingmeubel

De opdracht: Het ontwerpen van een meubel dat het prachtige interieur aanvult. Het resultaat: Een centraal meubel dat zowel de ruimte verdeelt als samenbrengt. Wit laminaat in combinatie met wit gepoedercoat staal. Het bovenste deel zweeft boven het onderste deel en zorgt voor connectie vanuit elke hoek.

Meer foto's

Bureau-inrichting

De opdracht: Dennis wou voor zijn bureau een compacte en visueel sterke oplossing. Het resultaat: Samen met Dennis kwamen wij tot dit ontwerp. Een bureau in Forbo desktop met voldoende open ruimtes om het werk en inspiraties van Dennis tot hun recht te laten komen.

Meer foto's

Kinderkamer

De opdracht: De kamer van Nona verdiende een bed, opbergmeubel en trap-naar-speelruimte. Zoveel mogelijk opbergruimte creeëren was de missie. Het resultaat: Trap die deels steunt op muur, deels hangt aan het plafond. Bed verzonken in maatkasten. De reuze-opbergers onder het bed zijn even diep als het bed zelf. Naar een ontwerp van Tomas & Sara, technisch uitgekiend en naar praktijk omgezet door Andries & Mirko.

Meer foto's

The Master Bedroom

De opdracht: Deze zen-hemel verdiende een opbergruimtevan vloer tot nok. Een maatkast die verdwijnt in de ruimte maar tegelijk een stijlvol accent geeft. Het resultaat: Een maatkast in wit laminaat afgewisseld met kasten in eikfineer, behandeld met zwarte Chinese inkt. Een ontwerp van Mirko en Andries, in samenspraak met Elke en Kobe.

Meer foto's

Totaalinrichting

De opdracht: Inrichten van een volledig gerenoveerde woning. Het resultaat: Keuken in laminaat & marmer, trap met witgelakte trapbomen en eiken treden en een dressing op maat voor de slaapkamer. We ontwierpen een hal die toegang tot toilet, maatkasten en kelder voorziet. Het geheel voelt aan als één harmonische kastenwand. Ontwerp door Mirko en Andries.

Meer foto's

Tuinlounge

De opdracht: Strakke tuinlounge met opslagruimte. Het resultaat: Een lounge opgebouwd volgens de principes van de skeletbouw, afgewerkt met Thermowood Ayous. De doorlopende houtlijnen, zorgen voor een strak en modern gevoel aan de buitenkant.

Meer foto's

Maatkast & Leuning zolderverdieping

Maatkast in multiplex populier met ingewerkte zitbank voor de kinderen. Voor de onderste delen werd gekozen voor bakken op wieltjes om speelgoed zo snel mogelijk naar de plaats van actie te brengen! Voor de leuning werd met Yellow Pine gewerkt om een speels element te creëren dat een maximale veiligheid combineert met een mooie, lichte afwerking.

Meer foto's

Keuken in koper en beton

Opdracht: Een keuken op maat uitwerken voor een beschermde woning die met de grootste zorg werd gerenoveerd. Het resultaat: Keuken in koper, laminaat met blad in beton.

Meer foto's

Badkamer

De opdracht: Voor deze badkamer had onze klant een eigen ontwerp klaar, dat wij hebben aangepast naar de praktijk, technisch en functioneel. Het resultaat: Omkasting bad in combinatie met kamerhoog opbergmeubel, aansluitend op het hellend plafond. Maatkast onder wastafel, met ingewerkte schuiven. Telkens in multiplex Polish Pine. Naar een ontwerp van Sara & Tomas, uitgewerkt door Andries & Mirko

Meer foto's

Maatkast / HPL

Maatkast met twee schuifdeuren (elk 2m70 hoog op 1m50 breed) in mat zwarte afwerking (HPL/laminaat). Achter elke schuifdeur zijn twee kasten voorzien met rijboringen en zwarte melamime afwerking (kanten voorzien van mat zwarte ABS van 1 mm dikte). De onderste delen van de kast zijn voorzien van greeploze lades.

Meer foto's

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x